Min bästa kofta.

Jag vill dela med mig av två ganska så fula photobooth bilder på min desto finare kofta jag köpte på röda korset i köpenhamn. Jag vill helst bära den varenda dag i resten av mitt liv.


Dark Shadows.

Jag och min fina mamma morsdagfirade igår och gick och såg Dark Shadows på bio.
Min personliga åsikt var att den var sevärd och lite filmkvällsmysig, men långt ifrån det bästa Tim Burton åstadkommit.


schlagerglitter.

Igår anordnade jag och Hanna en spektakulär Mello-kväll hemma hos mig.
Jag och en väldigt mello-klädd Hanna åkte och handlade mat. Vi mötte Andrea och åt isglass i parken en stund.
Vi gick hem och gjorde världens godatse Hallondrinkar och började laga mat. Vi satte oss ute i trädgården och spekulerade om vilket bidrag som skulle vinna. Jag hejade på Turkiet eller Ryssland (utöver Sverige då såklart)


Amanda (som inte fastnade på bild tyvärr, men hon var som vanligt dösnygg!) dök upp tillsammans med David och Daniel som Mello-taggade lite med oss innan dom gick vidare.


Klockan blev fem i nio och det var dags att korka upp vår rosa och barnvänliga bubbeldricka.

Sedan vann Sverige och vi hoppade upp och ned av både socker och glädje!

mjuk, paljettig och perfekt.

Idag har jag på mig min nya, mjuka och fantastiska skjorta med paljettkrage. Den är nog den luftigaste och skönaste skjortan jag äger och passar perfekt i värmen.

Jag tror den bringar tur också, för idag fick jag sommarjobb.Studentäventyret.

Min vän Lotta tog ju studenten för ett par veckor sedan där hon blev lovad ett äventyr av mig och elvira. I helgen var det dags och här är några av de väldigt få bilder jag tog.


Det blev mycket nostalgisk dans och sång i bilen.
Vi badade i varma havsvattenbad och satt i ångbastuar med eucalyptusdoft på Varbergs Kurort nästan en hel dag. Efteråt var vi piggare och fräschare än någonsin.


Givetvis åt vi mysfrukost och lyxmiddag.

Längtar till festivaler.


Om trettio dagar åker jag till Hultsfred och om sjuttio dagar åker jag till Emmaboda. Det känns som om tiden aldrig gått långsamare.

DSCF1197.jpg
DSCF1122.jpgMoto Boy crowdEmmabodafestivalen 2011

6 svenska flickor i Köpenhamn

Tåg. Öl. Second Hand. Stjärnor som lyser i mörkret. Grafitti. Wienerbröd. Gröna träd. Ströget. Billigt vin. Perfekta klänningar och jeans. Rökiga pubar. Att gå på köpenhamns bakgator i sin finaste kappa. Att sola på en bänk i Christiania. Engångskameror. Disco-byxor. Ljusslingor. Danskar som bjuder på öl. Glittriga naglar. Picknick vid vattnet. Sova alldeles för lite. Att få se en liten del av världen tillsammns med fem personer man tycker om.


drömmer mig tillbaka till Prom.

Det börjar dra ihop sig inför alla studentbalar. Flickor och pojkar springer runt som tokiga och ska fixa med klänningar, skjuts, håruppsättningar, bordsplacering, baldejter och så vidare.

Och eftersom jag önskar lite att det var min tur detta året och för att min facebook svämmar över av bilder från detta årets American Prom så tänkte jag dela med mig av lite bilder på hur min Prom såg ut för ganska så exakt ett år sedan.


Jag fick hjälpa min vän Kerstin med hennes fina, glittriga prinsessklänning.

Tog givetvis fula badrumsbilder med Ploen innan det var dags att bege sig.


Jag och min värdsyster från Spanien gick med våra utbytesvänner på deras Prom, då vi inte hade möjlighet att gå på vår egen. Här är kvällens bästa bild på alla fyra precis innan vi ska åka.Klänningen är Ploens som hon hade när de uppträdde med sin Show Choir. Jag tyckte den var så fin och hon var så himla snäll och lånade ut den till mig.


Kamerorna var uppe hela tiden och det finns säkert tusen bilder som denna.


Här är hela Prom-gänget innan det är dags att gå in. Sedan dansade vi till usel countrymusik och drack saft hela kvällen. Åt mc donalds och glass när vi kom hem och kände att det där med Prom var nog en av de mest amerikanska upplevelserna vi fått under vårt år i USA.

Stockholm, tandställning och avklippt hår.


April tog slut så fort att jag knappt hann känna att det var april. Så här såg det ut på min instagram (Där jag fortfarande heter forsbergfelicia) årets första vår-månad.


Jag började April med att dricka te och saft samtidigt. Jag började läsa en bok som heter "Bara Någon Att Straffa" och tyckte den hade en fin baksida.


Hanna hade köpt nya, rosa hörlurar som jag lånade när vi räknade matte. Klassen var på studiebesök i Göteborg igen. Denna gången fick vi besöka Journalisthögskolan och SVT.


Det blev påsklov och jag tog mitt pick och pack, satte mig på ett tåg mot Lidköping och firade påsk med två av mina bästa personer.


Drack kaffe på Starbucks för första gången sedan de öppnade i Göteborg. Väntade på bussen med Elvira och bytte skor i ren tristess.


SVT sände sitt sista avsnitt av 30 grader i februari och jag grät som ett litet barn. Dessutom klippte jag mitt hår ännu kortare! Och blev så himla nöjd!


For till Stockholm med Amanda och hennes familj. Vädret var mer misär än någonsin, men vad gör det när man befinner sig i Stockholm med bästa Mandy?


Hittade världens finaste balklänning på Beyond Retro och blev lite sur då det är ungefär tusen år kvar tills det är dags att gå på bal. På kvällen såg vi Jesus Christ Superstar, som var sinnessjukt bra!


Spenderade en fin sista dag i Stockholm. Sedan var det dags att åka hem och jag lyssnade på Miles Kane ungefär hela vägen till Borås.


Jag fick äntligen ta ut rälsen i överkäken och världens bästa Hanna bakade tandställnings-kaka som vi kalasade loss på!


Fredagsfikade med bra personer och köpte nya underkläder.


I skolan blev det kulturvecka, vi spelade såpabandy och förlorade hela tiden. Kulturveckan tog slut och jag och Sara åkte till Göteborg och dansade när det var Håkan-kväll på Henriksberg!


Aprils sista dag spenderade jag tillsammans med Hanna. Vi åt picknick och firade att det äntligen blivit lite varmt! Sedan tog april slut.

Vita hattar och björkris.

Min fina vän Lotta stod på trappan och sjöng om studentens glada dagar för full hals igår. Det kändes så overkligt, för alldeles nyss var vi fjorton år och gick i högstadiet.


De delades ut kramar hej vilt och alla skrattade hela tiden!


Lotta var den finaste studenten någonsin!Bilden på skylten passade alldeles perfekt och till och med Elvira var stolt skyltbärare en liten stund.


Vi tre.Lotta gjorde sig redo för flaket och sedan åkte de iväg. De såg ut att ha hur kul som helst!


Jag och Elvira hade ingen present man kan slå in till Lotta, så vi gav henne ledtrådar på baksidan av ett kort som togs på oss hösten 2008.


Vi skålade med champange, åt god mat och Lotta öppnade paket. Sedan var det dags för mig att hinna med mitt tåg.

Grattis till din student Lotta, jag tycker så hemskt mycket om dig!
Nästa år är de min och Elviras tur!

RSS 2.0