Om söndagar.

 
Förra söndagen skrev jag teater-recension och åt colanappar på mitt golv. 
 
Denna söndagen började jag packa min resväska inför USA (jag åker om mindre än en vecka!!!) och den här klänningen skall få följa med mig på bröllop där!
 
Sedan sällskapade jag med denna boken resten av dagen. Ungefär.
 
Eftermiddagssolen när den är som bäst. Vi behöver inte nämna att den avslöjar allt förbannat damm som samlas i mitt fönster. 
 
Sedan tog ännu en söndag slut. Nästa söndag kommer vara lite mer spektakulär än de senaste för då är jag i USA! 

Nu för tiden.

 
Att ens påpeka att det är höst nu känns mycket överflödigt och jag är övertygad om att de som gått utanför dörren de senaste veckorna själva kommit på det. 
 
I alla fall så ser jag för det mesta ut så här nu för tiden. 
 
Och så här spenderar jag större del av min fritid nu för tiden. Jag gör eventuella läxor, läser böcker som ger mig högstadienostalgi och skriver en och annan rad i min skrivbok för litterär gestaltning samtidigt som jag näst intill missbrukar apelsin och mörk choklad. 
 

Det luktar lite svagt av rödvin.

 
 
Nu ser det ut så här i mitt fönster. 
 

Instagram - Höstens första månad.

1. Under september har jag suttit i min säng och inte gjort någonting alldeles för mycket. 2. En dag när himlen var mer grå än vanligt utanför mitt fönster. 3. Jag spexade till det och tog på mig min Las Vegas tröja. Min favoritkappa har hängt med mig genom hela september. 4. En dag när höstsolen värmde genom bilrutan.
 
1. Hittade så himla fina glas på IKEA. 2. En söndagmorgon ville jag bara stanna kvar i sängen för allting kändes så hopplöst. 3. Samma söndag drack jag kopiösa mängder te. 4. Min lillasyster fyllde 17 år! 
 
1. Nyblivna sjuttonåringen kom hem från Cypern och gav mig salta pingvinpastiller. 2. Fick bröllopsinbjudan från Amerika! 3. Min två vänner från Lidköping hämtade upp mig och vi begav oss till Ullared nostalgiskivor som vi sjöng högt till. 4. Hanna köpte VÄRLDENS spexigatse skor! 
 
1. Pluggade psykologi och åt mammas goda äppelpaj. 2. Blev sjuk och jag tvingade min hund att gosa med mig extra mycket. 3. Fick verkligen känna att jag var tillbaka i skolan när jag satt uppe med läxor tills klockan var halv ett en natt. 4. Tillbringade septembers sista dag i skogen. 
 
 

RSS 2.0