Bilder som funnits i min kamera i en halv evighet.


Mitt internet leker rysk roulette med mig, i skolan är det kulturvecka (fest - och lekvecka) och jag spelar såpaband, dricker vin med personer jag tycker om och har dessutom dödligt långa håltimmar.

Av någon anledning fanns det mycket mat-bilder i kameran.


En morgon såg jag Tjenare Kungen och jag ville bara gråta över de faktum att jag aldrig kommer få uppleva 80-talet som punkare.
(Kolla tapeterna, kolla skrivmaskinen, kolla lampan, kolla hyllan, kolla kläderna, kolla mannen. Den filmen alltså...)


Jag hittade världens finaste underkläder.Städade och gjorde om i min garderob, och vill sitta där varenda dag i mitt liv.

Lever och andas.

Jag är besviken över att bli tilldelad andrahandsval i skolan, över omständiga svenskaprojekt och svåra kursprov i tyska. Jag är besviken på vädret, det snöar om vartannat och vårens första dag lyser med sin starka frånvaro. Jag är besviken på personer jag tycker hemskt mycket om, personer som jag helst av allt i hela världen inte vill vara besviken på. Jag orkar inte vara besviken.

Annars så är tandställningen borta och jag går mest runt och ler hela tiden, dessutom promenerar jag på Köpenhamns gator om tre veckor.

Copenhagen

Dessutom har jag klippt mig igen.


När jag var ungefär fem år gammal hade jag exakt samma frisyr, fast på den tiden var jag blond.

Avokado, maskerad och london.

Jag har lov och gör inte mycket annat än att plugga, äta påskgodis, se på film, sova och läsa.

Här kommer i alla fall lite bilder från instagram, där jag heter forsbergfelicia tagna under mars månad.


Jag fick låna Ett Ufo Gör Entré av Amanda. Jag ville nästan gråta för den var så bra.


Två saker jag tycker om: Överfulla bokhyllor och te som smakar hallon.


Min klass var med under två postkodmiljonären-program (Som sänds på fredag och lördag). En lagom kall dag i mars hade jag på mig en klänning jag fått låna av Hanna.


Avokado var standard under mars månad. Sara var så galet söt i Håkan-tröja en dag.


Dansade när The Drums spelade i Göteborg. Jag och Hanna var på maskeradfest utklädda till Henrik Berggren och Thomas Öberg i Bob Hund.


Jag var hos tandregleringen, fick beskedet att jag får ta ut rälsen nästa gång och blev hur glad som helst! Jag, Amanda och Andrea tog flyget till London och levde livet!

I London åkte vi bland annat för mycket tunnelbana och hade idyll-picknick i Hyde Park.

Sedan tog mars slut.

tredje april tvåtusenåtta fyra år senare.


För att göra en lång historia kort så har det gått fyra år sedan vi var trettonfjorton, dyrkade Tokio Hotel och Killerpilze och kladdade ner diverse kroppsdelar med deras låttexter. Det är fyra år sedan vi tuperade håret, prydde våra underarmar med pastellfärgade pärlarmband och snörade våra converse med rutiga skosnören.

För fyra år sedan hittade tre små, förvirrade flickor varandra.

RSS 2.0