Juli, Augusti och September 2011

Juli.
I juli blev det äntligen ett par få solskens dagar och jag gick mest i klänning.

En dag i Juli hade jag på mig en ny favoritklänning och knästrumpor.


Hade två fina spontandagar i Varberg med en fin vän.


En helg i Juli hade jag nog en av mina bästa sommarminnen. Jag och Amanda hade inga biljetter till när Håkan spelade i Varberg så vi stod utanför och sjöng så högt vi kunde. När vakterna trodde att Håkan spelade sista låten öppnade de upp grindarna för att kunna släppa ut folk. Jag och Amanda sprang in och fick skrika oss hesa och hoppa oss trötta i kanske tjugo minuter innan Håkan slutade spela.

Dagen efter åkte vi till Köpenhamn och träffade en vän jag inte träffat på länge. Vi satt på bänkar i solen och kollade på folk, vi bläddrade bland böcker och skivor och gick på en skum fest under en bro och sneglade på en lång pojke med ryggsäck.Augusti.
I Augusti skulle jag börja på gymnasiet igen efter mitt utbytesår. Jag skulle börja i en ny klass och var så himla nervös. Jag försökte förgäves få tag på rektorn för att få reda på vilken klass jag skulle börja i och gå igenom min kursplan. Men först hade jag min sista veckor sommarlov.

Familjen åkte till Härnösand och hälsade på min gammelfarmor Vera.Hade en himla trevlig picknick med några vänner under sommarlovets sista dagar.


Jag träffade Moto Boy och blev typ hur jävla lycklig som helst!

September.
När September kom fick jag en ny kamera och blev så galet glad! Hösten kom och jag som hade saknat hösten så himla mycket 2010 blev världens gladaste.


I början av September fick jag tandställnign och tyckte att det sög. Helt plötsligt gick jag runt med en tandborste i tygpåsen och det blev jobbigt att äta knäckebröd i skolan.


Knästrumporna åkte fram igen en dag i September.


På min systers födelsedag spelade Håkan på Liseberg. Jag och några goda vänner satt på asfalten och väntade på Håkan i några timmar. Jag blev besviken när han spelade hela sitt senaste album men skrek mig lycklig ändå. Sedan åkte jag på födelsedagsfest hos Kristin med Andrea och vi hade det så himla kul!


Under mina och Amandas deppiga dagar gjorde vi om min städskrubb till en koja. Där satt vi och drack te och lyssnade på fin musik. Tyvärr har kojan förfallit lite nu, men den finns där att bygga upp när de deppiga dagarna smyger tillbaka igen.

Kommentarer
Postat av: amandiz

fy tusan vad jag tycker om dig!

2011-12-26 @ 21:16:50
Postat av: sophie

det låter som din sommar och början av höst var riktigt fin. nästan lika fin som din blogg.

åh. det här stället tycker jag om.

2011-12-30 @ 22:40:40
URL: http://sophieapell.blogg.se/
Postat av: M

Åh, det där är min favoritklänning också! Använt den hundrasjutton gånger tror jag. :)

2012-01-10 @ 17:14:24
URL: http://lepinkcadillac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0